Coaching & Training

Voor jou

Je wilt jezelf verder ontwikkelen. Misschien weet je wat je wil bereiken of is je doel nog niet concreet. Het vertrekpunt is altijd jouw wens, droom of iets wat dit in de weg staat. 2Chaperon begeleidt jou in je ontdekkingstocht waarbij we niet schuwen om de diepte in te gaan.

Het begin is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van ons. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en we allebei de juiste energie meebrengen. Ook bespreken we of 2Chaperon voor jou de juiste partner is. Als we het vertrouwen in elkaar hebben uitgesproken, ontvang je een plan van aanpak. Hierin staat je wens of hulpvraag en de doelen die je wilt bereiken. Ook krijg je een voorstel voor een aanpak van de coachgesprekken en opdrachten die passen bij jouw wens en situatie.

Tijdens jouw traject is er op ieder moment ruimte voor afstemming want de weg naar je droom is te vergelijken met een bergpas. Je moet eerst klimmen en dalen en af en toe van je pad afwijken om uiteindelijk van het prachtige uitzicht te kunnen genieten. Wij geven in het plan van aanpak een indicatie van het aantal te verwachten gesprekken. Het aantal is afhankelijk van je vraag en de stappen die gezet gaan worden. Op basis van ervaring duurt een gesprek tussen één en anderhalf uur.

De coachgesprekken kunnen in heel het land plaatsvinden. Wij maken gebruik van sfeervolle locaties van Het Coachhuis. Er is er vast een bij jou in de buurt. Voor particuliere trajecten hanteren wij een tarief van
€ 100 per uur inclusief btw en voor trajecten die via je werkgever tot stand komen een tarief van € 120 per uur exclusief btw.

Voor jouw team

Heb je het idee dat er meer in je team of medewerkers zit, maar komt het er niet uit? 2Chaperon heeft een module talentontwikkeling. In deze module ligt het accent op persoonlijke ontwikkeling, zelfsturing en teamontwikkeling. We doen dat door middel van training, coaching en intervisie.

Voor iedere medewerker wordt een plan van aanpak opgesteld met daarin de wens of hulpvraag en duidelijke doelstellingen. Deze worden aan het begin van het traject met de medewerker en de leidinggevende afgestemd. Een belangrijk onderdeel is de inbedding in de praktijk. Hiervoor gebruiken we evaluatiegesprekken tussen jou en je medewerker. Tijdens deze gesprekken maken we inzichtelijk wat ontdekt en ontwikkeld is en we bespreken hoe jullie dit in de praktijk kunnen activeren.

De module talentontwikkeling is een maatpak wat naadloos aansluit op jouw team en het bedrijf waarbinnen jullie werken. Daarom zijn de volledige kosten niet van tevoren aan te geven. Voor de coachgesprekken en intervisies hanteren we een tarief van € 120 euro per uur exclusief btw. Een gemiddeld gesprek duurt tussen één en anderhalf uur. Een intervisie duurt 2 uur waarbinnen twee casussen van medewerkers worden behandeld.

Voor jou als startende ondernemer

Je loopt al een tijdje rond met ideeën voor een eigen bedrijf of je bent net gestart. Je hebt duidelijk voor ogen welke producten of diensten je gaat aanbieden. Toch heb je het gevoel dat er nog iets mist of dat jouw persoonlijkheid nog niet goed terugkomt in je bedrijf, maar je kan de vinger niet op zere plek leggen. Onze ervaring is dat het pas goed is als het goed voelt en de energie bij jou begint te stromen.

2Chaperon gebruikt een methode waarmee we samen op zoek gaan naar het DNA van jouw bedrijf. Aspecten waaraan we onder andere gaan werken zijn jouw visie, je merkbelofte, je archetype, je persoonlijkheid en je kernwaarden. De uitkomsten gebruik je om je kernactiviteiten en je marketingplan verder te concretiseren en zo klanten te werven en aan je te binden.

De module DNA voor jouw bedrijf helpt je te kijken naar jezelf en naar je bedrijf. Het kan zowel individueel als in groepsverband gegeven worden. Het individuele traject heeft als voordeel dat je tussen de sessies in onderdelen kan aanscherpen voordat je een volgende stap maakt. In groepsverband heb je het voordeel dat je gebruik kan maken van de creativiteit en feedback van andere deelnemers. Daarnaast breid je je netwerk automatisch uit. Je weet nooit waar je de opgedane contacten in de toekomst voor kunt gebruiken.

Voor een individueel traject hanteren wij een tarief van € 95 per uur exclusief btw. Een individueel traject duurt tussen de 4 à 6 sessies van één à anderhalf uur per sessie. Voor de individuele sessies maken wij gebruik van sfeervolle locaties van Het Coachhuis door heel het land. Er is er vast een bij jou in de buurt. De module DNA voor groepen is een bijeenkomst van 2 dagen op locatie met 1 overnachting en wordt alleen georganiseerd bij voldoende belangstelling. De kosten voor deze bijeenkomsten zijn tussen de € 1000 en € 1500 exclusief btw afhankelijk van de locatie.