Over ons

Wij zijn Ariën Vos en Johan Luijben en vormen samen 2Chaperon. Het Franse woord “chaperon” krijgt in 1690 de betekenis van begeleid(st)er: verantwoordelijk voor de begeleiding, ondersteuning en ontwikkeling van een jonge vrouw of man. Vandaag coachen, trainen en begeleiden wij mensen die meer uit zichzelf willen halen en die hun droom willen (be)leven.

We hebben jarenlange ervaring in marketing, sales en communicatie. In deze functies begeleidden en coachten wij veel collega’s. Dat beviel ons zo goed, dat we diverse opleidingen hebben gevolgd en er ons beroep van hebben gemaakt.

We zijn twee verschillende personen met dezelfde levensvisie. We zijn ervan overtuigd dat ieder mens kan denken en voelen en daardoor in staat is om zich te ontwikkelen. Ontwikkelen levert energie, creativiteit en plezier op. Dat wensen we jou ook!

2Chaperon …

… belooft jou om datgene wat ontdekt en ontwikkeld is ook te activeren

… belooft dit te doen in een open en veilige omgeving

… accepteert jou zoals je bent

… is altijd oprecht nieuwsgierig

Ariën Vos

Liever thee, geen koffie > danst & dicht > voor ontspanning, tegen stress > yoga & lezen > goed gesprek met goed glas wijn > dol op Nils

Waarom ben ik coach?
Omdat talent in iedereen zit en het mij energie geeft om dit te helpen ontdekken en ontwikkelen.

Johan Luijben

Liever koffie, geen thee > boek &  film >  ontbijtkoek > bos & heide > kan goed hardlopen > samen & alleen > Schrijven

Waarom ben ik coach?Omdat het spannend en inspirerend is om verlangens en wensen te ontdekken, te ontwikkelen én te activeren.